Notícies
22.11.2010
Crida per participar en els actes de Llavaneres amb la Marató
L'Ajuntament de Llavaneres fa una crida a entitats i veďns a títol particular que vulguin participar en els actes de Llavaneres amb la Marató, el proper 19 de desembre al matí. Com cada any, Llavaneres es vol afegir a la recaptació solidŕria que organitza Televisió de Catalunya i que aquest any estŕ dedicada als malalts de lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

La previsió és organitzar un seguit d'activitats, amb la col·laboració d'entitats i associacions locals, per recaptar fons. La festa solidària es farà diumenge 19 de desembre, de 10 a 14 hores, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

Per a més informació i per a presentació de propostes, cal adreçar-se a Ca l'Alfaro, trucant al 93 702 36 44 (Gemma/ Natàlia) o enviar un mail a participacio@llavaneres.es.


Més informació de la Marató de TV3, aquí.

Informació relacionada
El passeig de la Mare de Déu de Montserrat s'omple d'activitats en la festa solidŕria dedicada a les malalties medul·lars i cerebrals adquirides
Divendres, 10 de desembre de 2010
A més, s'oferirŕ esmorzar solidari amb xocolata desfeta i pastissos
Divendres 10 de desembre, a les 20 hores, a la sala de plens
Llavaneres amb la Marató organitza una recollida de joguines i en farŕ una tómbola per recaptar fons el proper diumenge 19 de desembre
A la sala de plens de l'Ajuntament, a partir de les 20 hores
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^