X
Emergčncia per sequera!
Notícies
03.12.2010
Una joguina per a la Marató
Llavaneres amb la Marató organitza una recollida de joguines i en farŕ una tómbola per recaptar fons el proper diumenge 19 de desembre
Recollida de joguinesLlavaneres amb la Marató continua avançant en l'organització de la diada solidària del proper 19 de desembre. Una de les novetats d'aquest any és la recollida de joguines, que es farà fins el 15 de desembre a escoles del poble i a Ca l'Alfaro. Amb les joguines que es recollin s'organitzarà una tómbola. Per un euro, tots els participants rebran un regal.

Llavaneres s'afegirà a la cita solidària de TV3 amb una festa al passeig de la Mare de Déu de Montserrat el 19 de desembre al matí. Una trobada amb diferents activitats que s'organitza sota el paraigües de Llavaneres amb la Marató, que aplega col·laboracions d'entitats, particulars i Ajuntament.

Una de les propostes que ja s'han anunciat és la flashmob. Més detalls, aquí. Ara, l'organització avança una altra de les novetats d'aquest 2010: una tómbola solidària que es farà possible amb la recollida popular de joguines que es posa en marxa fins el 15 de desembre. El dia de la Marató, tots els que vulguin participar en aquesta activitat obtindran un regal per només un euro. A més de les joguines, també es podrà aconseguir un dels regals que donin les botigues del poble.

La fitxa
Campanya
Una joguina per a la Marató: recollida popular de joguines

Dies de recollida
Del 3 al 15 de desembre

Punts de recollida
Esola Bressol Sant Nicolau
Esola Bressol Minerva
Escola Serena Vall
Escola Sant Andreu
Escola Labandària
Ca l'Alfaro

Nota: Només es recolliran joguines en bon estat

Informació relacionada
El passeig de la Mare de Déu de Montserrat s'omple d'activitats en la festa solidŕria dedicada a les malalties medul·lars i cerebrals adquirides
Divendres, 10 de desembre de 2010
A més, s'oferirŕ esmorzar solidari amb xocolata desfeta i pastissos
Divendres 10 de desembre, a les 20 hores, a la sala de plens
A la sala de plens de l'Ajuntament, a partir de les 20 hores
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^