X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.12.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Idees per reimpulsar un negoci
El 3r Cicle d'Empresa i RSE de "Les 3 viles" va orientar una trentena d'empresaris perquè facin més competitius els seus negocis, tot desenvolupant la responsabilitat social empresarial
3r cicle d'empresa i RSE

El Club Nàutic El Balís va acollir dimecres 15 de desembre, el 3r Cicle d'Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Les 3 viles, que sota el títol Empresa responsable, un valor contra la crisi va reunir una trentena d'assistents. L'objectiu de la jornada, que es va fer de 9 del matí a dos quarts de tres de la tarda, va ser explicar com millorar el propi negoci amb exemples pràctics d'empreses saludables. La clau, com es va dir, és fer les coses ben fetes.
RSE  3r cicle d'empresa i RSE


Les jornades les va inaugurar el regidor de Promoció Econòmica de Sant Andreu de Llavaneres, Josep Molina, acompanyat del regidor de Sant Vicenç de Montalt, Amadeu Clofent. Durant tot el matí, la trentena d'assistents van poder prendre nota de com altres empreses han evolucionat tot introduint-hi un seguit de bones pràctiques.

3r cicle d'empresa i RSEEs va presentar la guia de l'empresa saludable i es van oferir diverses ponències amb interessants exemples d'aplicacions de la RSE, com ara a Nestlé o a Caja Navarra, i a nivell d'una pime i ben propera, va destacar la xerrada de Miquel Nogueras, propietari del comerç Sweet Centre de Mataró.

Molt interessant també va ser la ponència de Carles Campuzano, diputat en el Congrés de Diputats i impulsor de la RSE. Davant la impossibilitat d'assistir personalment a les jornades per un problema d'agenda, l'organització va enregistrar dies abans un resum de la conferència que havia d'oferir a Llavaneres i que portava per títol Com la RSE pot ajudar a la pime en temps de crisi.

Campuzano va aclarir el concepte de RSE amb una idea clau: per ser responsables, l'únic secret és fer les coses ben fetes. D'altra banda, va avançar que s'està treballant en una nova regulació legal que doni visibilitat a les pràctiques de responsabilitat social empresarial, si pot ser, durant el 2011.

La valoració tant dels assistents com dels ponents va ser molt satisfactòria. Durant els propers dies, anirem penjant totes les ponències perquè es puguin consultar on-line. Les jornades les va organitzar la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llavaneres.

Informació relacionada
Dimecres, 15 de desembre de 2010
"Empresa responsable, un valor contra la crisi"
Les jornades tindran lloc el proper 15 de desembre, al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^