Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.03.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tot a punt per a la 12a Festa del Pèsol
pesol'11


Aquest dilluns s'ha celebrat la darrera reunió abans de la celebració de la 12a Festa del Pèsol amb els productors i expositors, i amb la comissió de seguiment de la marca de garantia Pèsol de Llavaneres.
pesol'11

Pel que fa a aquesta darrera, s'ha aprovat mantenir la marca de garantia als productors de pèsol que van sol·licitar la certificació i que són els mateixos que la tenien l'any passat (Horta Rabassa, Horta Marcó, Horta Marré, Horta Graupera i Horta Marc Pera). A més, també s'ha acordat el nom de la persona que rebrà el guardó Pèsol d'Or 2011 durant el transcurs del proper

sopar de gala

.

Pel que fa al seguiment de la Festa del Pèsol, els assistents a la reunió han planificat el repartiment final de l'espai firal i s'ha confirmat que el preu de venda del quilo de pèsol serà de 8 euros pels dies de la Fira, mantenint el mateix preu de l'any passat.

En relació al Musicart, s'ha establert que les actuacions es facin al carrer de Munt, Ca l'Alfaro i a la glorieta del passeig Mare de Déu de Montserrat, mentre que des de la regidoria de Promoció Econòmica s'animarà als comerços a tenir oberts els establiments durant els dies de la Festa del Pèsol.

També s'ha assignat que l'encarregat d'elaborar la recepta del pèsol que es publicarà i es repartirà entre els assistents serà l'Horta Marcó.

Diputació de Barcelona
^