X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.06.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres elabora un Pla d'Acció Sostenible
L'Ajuntament està redactant aquest document amb l'objectiu de reduir els recursos energètics que es consumeixen als equipaments públics, l'enllumenat municipal i la mobilitat del municipi.

plaques solarsEl Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (PAES) farà una avaluació de les emissions del municipi, acompanyada de diverses accions per tal de donar compliment al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses que Llavaneres va subscriure el maig del 2009 i, segons el qual, els ajuntaments es comprometen a reduir un 20% les emissions de gasos d'efecte hivernacle abans de l'any 2020, en relació a les del 2005, i que almenys un 20% de l'energia utilitzada al municipi provingui de fonts renovables.

El PAES, que elabora una empresa externa a través de la Diputació de Barcelona, té una durada de sis mesos i, durant aquest temps, s'avaluarà la despesa energètica dels equipaments municipals, de l'enllumenat públic i de la mobilitat, així com la gestió dels residus i de l'aigua que es fa a Llavaneres.

En aquest sentit, i de cara a millorar l'eficiència energètica també en l'àmbit domèstic, l'Ajuntament fa una sèrie de recomanacions a les llars de la vila, com ara vetllar perquè els nous electrodomèstics que s'adquireixin siguin de baix consum, revisar els tancaments de la llar per evitar pèrdues d'energia, utilitzar més el transport públic, reduir els residus que generem i estalviar aigua.

Informació relacionada
Des d'aquest mes d'agost, es compta amb dos desfibril·ladors de propietat municipal
Divendres, 18 de març de 2016
L'equip de govern presentarà a la població el Pla d'Actuació Municipal (PAM)
L'alcalde presentarà el Pla d'Actuació Municipal (PAM) divendres 18 de març a la Biblioteca
Opina sobre el full de ruta de mandat. Volem compartir-lo amb tu.
L'equip de govern aprova el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, que fixa 25 objectius estratègics i més d'un centenar d'accions
Diputació de Barcelona
^