Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 La Minerva 2011
El teatre, la Festa de la Platja, la Trobada de Puntaires, el Mulla't per l'esclerosi múltiple i la festa del bàsquet, els actes més destacats

Trobada de puntaires

Llavaneres es prepara per al primer cap de setmana de Festa Major d'Estiu. Us fem cinc cèntims de les primeres propostes de La Minerva 2011, en què destaquen l'estrena teatral de la Companyia Inestable d'El Casal, la Festa de la Platja, la Trobada de Puntaires i el Mulla't per l'esclerosi múltiple, així com la festa del bàsquet.

MÉS DESTACAT
L'estrena teatral de la Inestable d'El Casal, que representarà l'obra: A l'armari i al llit al primer crit, de Lluís Coquard. La cita és a les 10 de la nit de dissabte 9 de juliol, al parc de Ca l'Alfaro.

La XIX Trobada de Puntaires, amb la participació d'escoles, associacions i tallers vinguts d'arreu de Catalunya, se celebra diumenge 10 al matí al carrer de Munt. És un dels clàssics de la Festa Major d'Estiu.

Diumenge també destaquem el Mulla't per l'esclerosi múltiple, a la piscina municipal: a les 12 h es farà una acció simultània.


INFANTILS
Dissabte al matí, 9 de juliol (10.00 h), els més petits tenen una cita ben refrescant: la Festa de la Platja, una jornada lúdica amb jocs i entreteniments.


ESPORTS
Diumenge 10 de juliol, el protagonista serà el bàsquet, amb activitats durant tot el dia al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. A les 10 hores, començarà la Festa del Bàsquet 3x3. I a les 18 hores, es donarà el tret de sortida de la festa Freestyle is the revolution. Hi haurà concurs de tirs lliures, exhibició de freestyle i, per acabar, concert. A més, dissabte a la tarda, hi haurà un torneig de tennis taula a l'Institut de Llavaneres.


ALTRES
El grup del Casal de la Gent Gran Esperit de Joventut oferirà una de les seves actuacions musicals, divendres a les 8 del vespre, al parc de Ca l'Alfaro.

L'associació La Dona per la Dona convida a visitar els encants que organitzaran dissabte a la tarda (17 h), als jardins de Can Caralt. S'hi podran comprar objectes d'artesania i decoració. L'entitat té, a més, una altra proposta: visitar l'exposició de patchwork a la sala de Ca l'Alfaro, tant dissabte com diumenge al matí i a la tarda.