Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2007 Jornades per la No Violčncia
La població organitza les Jornades per a la no violčncia del 19 al 29 de novembre, amb tot un seguit d'activitats
Jornades per a la no violència

Per commemorar la Diada Internacional contra la Violència envers les Dones, Llavaneres organitzarà del 19 al 29 de novembre una nova edició de les Jornades per a la no violència. Hi ha diverses propostes per tal de contribuir a què la societat en prengui consciència.

Les jornades es presentaran dilluns 19 de novembre, a les 19.30 hores, en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament, en què es convida a una lectura de contes a favor de la pau. La següent proposta serà l'endemà, dimarts 20, al Casal de la Gent Gran Gran, on es proposa participar d'un Cine Fòrum.

L'acte central es viurà divendres 23 de novembre, a partir de les 18.30 hores. En primer lloc, es donarà pas a la conferència Amor? Una conferència sobre la violència de gènere. Tot seguit, cap a les 20.00 hores, a la plaça de la Vila es llegirà el manifest contra la violència de gènere i s'encendran espelmes en record de les víctimes.

Pedagogia a les escoles

Una de les parts més importants del programa de les Jornades per a la no violència de Llavaneres s'ha reservat per als alumnes de 4rt de primària del CEIP Serena Vall i el CEIP Sant Andreu. Els nens i nenes estan participant aquests dies en un concurs de dibuix i narració, relacionat amb el rebuig a la violència. Els premis del concurs es lliuraran divendres 23 al matí, a la sala de plens de l'Ajuntament (i no a l'envelat, com s'havia anunciat inicialment).

A més, de dilluns 26 a dijous 29, als dos centres es portarà a terme un taller de prevenció de la violència de gènere, sota el títol Ni princeses encantades, ni prínceps blaus, adreçat als mateixos alumnes. El taller es completarà amb la visita a l'exposició Un món sense violència.

Les Jornades les organitza la Regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració de les dues escoles de la vila, de la Diputació de Barcelona i de l'entitat Espai per a la Igualtat.

Més informació


MANIFEST
Aquí podeu llegir el manifest d'aquest 2007 del Dia Mundial contra les violència envers les dones, que es commemora el 25 de novembre.


CARTELL DE LES JORNADES

Cartell Jornades per a la no violència

Cliqueu aquí

Fitxer: cartell_jornades_trc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 871.67 kB