Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Esportius 2012 Olimpíades 2012
La guanyadora té 11 anys i és alumna de l'Escola Sant Andreu

Guanyadora del concurs de la mascota olímpica 2012

Les Olímpiades 2012 de Llavaneres ja tenen mascota, i no podria ser més autòctona. El dibuix guanyador del concurs té com a protagonista un divertit pèsol. És El Pesolet, tal com l'ha batejat la seva autora, Andrea Doy Gelmà. El veredicte del jurat es va fer públic dissabte 17 de març, al matí. La guanyadora té 11 anys i estudia a l'Escola Sant Andreu.

El jurat va escollir el dibuix d'Andrea Doy d'entre les 268 propostes presentades al concurs Crea la mascota olímpica, que estava adreçat a nens i nenes de Llavaneres, d'entre de 6 i 11 anys. En una tria prèvia, s'havien escollit com a obres finalistes els dibuixos de Joan Devesa Casals, Marçal Mora Rovira, Albert Rodríguez Taus, Arnau Aroca Fontanals i Andreu Rocamora.

L'acte de lliurament del premi va anar a càrrec del regidor d'Esports, Josep Molins, i dels membres de la Comissió Olímpica, que està integrada per Mireia Neira, Gemma Juncà, Gerard Creus, Montse Gobern, Dolors Catalàn, Angels Marí, Albert Artigas, Judith Artigas, Juan Antonio Casado, Roser Cerdà, Macarena Izquierdo, Xavier Roca, Gemma Martín, Pol Almar, Jordi Martín, Imma Julià i Tamara Zapico. L'organització agraeix la participació de tots els nens i nenes. 

El Pesolet. La mascota olímpica 2012