Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Esportius 2012 Olimpíades 2012
El 29 de juny tindrà lloc la cerimònia inaugural i el 8 de juliol es farà la cloenda

olimpiades

Aquest any sí, és any olímpic a Llavaneres. El 29 de juny es donarà el tret de sortida a les Olimpíades 2012, amb la tradicional cerimònia inaugural i amb El Pesolet com a mascota. Com ja és un clàssic, la torxa olímpica arribarà per mar i servirà per encendre el peveter. Seran 8 dies de competicions esportives obertes a tots els veïns, a partir de 6 anys. El 8 de juliol arribarà el moment de la cerimònia de cloenda, amb una festa al parc de Ca l’Alfaro. Els dies 28 i 29, durant el cap de setmana de la Festa del Pèsol, al parc de Ca l'Alfaro hi haurà un estand informatiu de les Olimpíades, i s'hi faran les primeres inscripcions.

Equips per barris

Amb l’objectiu de promoure l’esperit competitiu i com ha estat tradició fins ara, la vila de Sant Andreu de Llavaneres es dividirà en barris:
Grup Betlem - Acatà - Montalt
Centre
Avall - Matas - Can Amat
Canafort - El puntó
Bell Aire - Ametllareda
Can Sanç
El Balís

Els esports olímpics

La Regidoria d’Esports i la Comissió Olímpica avancen també els esports que es practicaran: Futbol 7, futbol sala, bàsquet, vela, frontennis, dominó marxa nocturna, cursa d’orientació, petanca, botifarra, natació, atletisme, escacs, tennis taula, pitch and putt, billar, triatló, ciclisme de muntanya i tambeach (tamborí a la platja).

Les Olimpíades 2012 de Llavaneres es faran possible gràcies a la col·laboració de les entitats esportives i dels membres de la Comissió organitzadora. L’organització de les Olimpíades ofereix la possibilitat a les empreses i entitats que ho vulguin a patrocinar els jocs, amb aportacions econòmiques i/o material. Fins el moment, es compta amb la participació d'Autoescola Comarca, Bar Can Perich, Fisel Helena Nicolau, Llava bikes, L’Estanc, Perfumeria Mañach i Caixa Laietana.

Si esteu interesats en col·laborar-hi, us podeu adreçar a la Regidoria d’Esports per correu electrònic a esports@llavaneres.es o per telèfon, 93 702 36 44, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.