Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 13a Festa del Pèsol
El centre neuràlgic de la celebració és el parc de Ca l'Alfaro

Pèsol garrofal de LlavaneresLlavaneres no faltarà a la cita de la Festa del Pèsol 2012. Aquest cap de setmana, 28 i 29 d’abril, el municipi tornarà a fer bandera del seu producte d’horta més preuat, el pèsol garrofal, que per les seves característiques, la seva dolçor i la seva textura, s’ha guanyat el sobrenom de la perla verda del Maresme. La Mostra Gastronòmica que acompanya la Festa del Pèsol se servirà en una desena de restaurants fins diumenge 29.

La festa comptarà amb activitats que són ja clàssics,com la degustació i la visita a la Fira, en l’incomparable marc del parc de Ca l'Alfaro.
 
Cap de setmana d'activitat

o Ca l'Alfaro: Aquest parc emblemàtic tornarà a acollir els actes centrals de la Festa del Pèsol, amb l'exposició i venda de pèsol garrofal i productes de les hortes de Llavaneres, a més d'altres productes dels comerciants locals i la degustació popular del diumenge al matí. Serà el cor de la fira, que obrirà dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20.30 hores, i diumenge de 10 a 15 hores, i també d’un seguit de propostes d’animació infantil i de la presentació de dos projectes molt interessants: el treball Llavaneres 360º i la Guia Audiovisual del Maresme.