Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 La Minerva 2012
La 20a Trobada de la Puntaire és un dels actes centrals d'aquest inici de la Festa Major d'estiu

Trobada de la puntaire del 2011

Llavaneres es prepara per al primer cap de setmana de Festa Major d'Estiu. Us fem cinc cèntims de les primeres propostes de La Minerva 2012, en què destaquen la 20a Trobada de la Puntaire i el Mulla't per l'esclerosi múltiple, així com l'exposició del Museu-Arxiu i l'Aplec de la Sardana.

MÉS DESTACAT
La XX Trobada de la Puntaire, amb la participació d'escoles, associacions i tallers vinguts d'arreu de Catalunya, se celebra diumenge 8 al matí al parc de Ca l'Alfaro. És un dels clàssics de la Festa Major d'Estiu.

Diumenge també destaquem el Mulla't per l'esclerosi múltiple, a la piscina municipal: a les 12 h es farà una acció simultània.

TRADICIONS
Un altre dels clàssics de l'estiu llavanerenc arriba la nit de dissabte 7: el 36è Aplec de la Sardana. A El Casal de Llavaneres, a les 21 h.

ART
El Museu-Arxiu de Llavaneres convida a l'obertura de l'exposició de piuntura d'Anna Subirana dedicada al Japó. Divendres, a les 19.30 hores, a Can Caralt.

INFANTILS
Divendres 6 de juliol (18.00 h), els més petits tenen una cita didàctica: Juguem amb l'energia, al parc de Ca l'Alfaro.

ESPORTS
Llavaneres acomiadarà les Olimpíades 2012 amb una gran festa al parc de Ca l'Alfaro, diumenge 8 a les 19 h.

ALTRES
El grup del Casal de la Gent Gran Esperit de Joventut oferirà una de les seves actuacions musicals, dissabte 7 a les 19 hores, al parc de Ca l'Alfaro.

L'associació La Dona per la Dona convida a visitar l'exposició de patchwork a la sala de Ca l'Alfaro, tant dissabte com diumenge al matí i a la tarda.