Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Esportius 2012 Olimpíades 2012
Les Olimpíades 2012 acomiaden deu dies intensos de competicions esportives amb 500 participants

Comissió Olímpica

La cerimònia de cloenda va tancar ahir, diumenge 8 de juliol, amb una gran festa les Olimpíades 2012. Han estat deu dies intensos d'activitats i competicions esportives, que han comptat amb la participació de 500 esportistes. Aquest ha estat l'autèntic èxit de la convocatòria. L'èxit de participació és fruit, però, de moltes hores de dedicació per part de la gent de la Comissió organitzadora, formada per homes i dones de Llavaneres que s'hi han abocat desinteressadament. L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va donar-los ahir les gràcies en el seu discurs de cloenda. També va reconèixer la tasca de les entitats i dels patrocinadors, que han col·laborat perquè aquest macroesdeveniment esportiu s'hagi fet realitat un cop més, i aquestes són ja les vuitenes olimpíades populars de Llavaneres.

Podeu recordar la cerimònia de cloenda, en aquest àlbum de fotos.

El parc de Ca l'Alfaro va acollir, solemnement, la cerimònia de cloenda de les Olimpíades 2012, en un acte que es va allargar unes dues hores i mitja. I és que han estat molts i molts els esportistes que han participat en aquesta gran festa de l'esport local i se'ls va voler reconèixer amb el lliurament de medalles.

La festa va començar amb una actuació de jazz. D'actuacions en directe, el públic també va poder gaudir amb quatre alumnes de l'Escola de Dansa Merche Rams i amb un show improvisat de teatre i humor. El gruix de la cerimònia es va dedicar a lliurar medalles a bona part dels guanyadors i guanyadores de les competicions esportives. No de totes, perquè en alguns casos les medalles ja s'havien repartit al final de les proves. L'alcalde i els regidors del consistori van ser els encarregats de felicitar personalment els esportistes, que van anar pujant al pòdium a recollir les medalles.

Encara hi havia una sorpresa reservada per al final de la cerimònia: la deessa de l'Olimp que el passat 29 de juny va portar fins a Llavaneres la flama olímpica, va tornar ahir al vespre, per recollir la flama del peveter, que ahir va presidir la cerimònia, i tornar-la a Olímpia. La deessa va estar acompanyada pels diable de Llavaneres. La música d'Amics per sempre, amb tota la gent de la comissió organitzadora dalt de l'escenari, va tancar la cerimònia amb molta emoció, abraçades i algunes llàgrimes.