Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals Exposicions temporals Museu-Arxiu
El Museu-Arxiu homenatja l'artista, ja desapareguda, amb una exposició que es podrŕ visitar a Can Caralt al setembre, i la família obsequia el municipi amb el quadre "Voltants de Can Tintoré"

Pintura d'Emilia de Torres

La generositat de la família d'Emília de Torres farà possible que el Museu-Arxiu de Llavaneres incorpori aquest mes de setembre un quadre preciós a la pinacoteca municipal: Voltants de Can Tintoré. Una obra d'art que, a més, és història perquè es tracta del quadre amb què l'artista va obtenir el tercer premi del concurs El paisatge de Llavaneres organitzat l'any 1950 per la Comissió Cardenal Vives, amb el suport del pintor i orfebre Lluís Masriera, per tal de recaptar fons per a les despeses del monument al fill més il·lustre de Llavaneres. Al setembre podrem descobrir a Can Caralt l'obra d'aquesta artista, que va morir l'any 2010 amb cent anys. L'exposició es va inaugurar divendres 7 de setembre.

Amb aquesta donació es compliran, ben segur, els desitjos de l'Emília de Torres, que volia que tota la seva obra es difongués en centres i institucions culturals. Del 7 de setembre i fins el 21 d'octubre, Llavaneres li retrà homenatge amb una exposició retrospectiva de la seva obra, a Can Caralt.

Més informació

Podeu trobar tota la informació relativa a l'exposició en el catàleg que ha editat el Museu-Arxiu.

Catàleg de l'exposició d'Emília de Torres

Catàleg de l'exposició d'Emília de Torres

Fitxer: Cataleg_Emilia_de_Torres.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 2.13 MB