X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.09.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest dissabte, caminada popular
Punt de trobada: a les 10 h del matí, al parc de la Font de la Llorita

La Regidoria de Medi Ambient recorda que aquest dissabte 29 de setembre hi ha convocada la Caminada Popular, dins del marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El punt de trobada és el parc de la Font de la Llorita, a les 10 hores. En cas de pluja, l'Ajuntament suspendrŕ l'activitat.

Descoberta del patrimoni natural

Caminada popularLa caminada té com a objectiu fer salut i alhora descobrir el patrimoni cultural-natural. Els participants gaudiran d'una ruta per la serralada, de 7,2 quilòmetres, i podran contemplar els castells de boles granítiques, que únicament es localitzen en la serralada litoral catalana. L'hora d'arribada prevista serà, aproximadament, cap a les 13 hores, al parc de la Font de la Llorita.

Notes

- Es recomana als participants que vagin equipats amb calçat i roba adequada per a la pràctica esportiva, i que es facin càrrec de l'avituallament (aigua, menjar...) que considerin necessari.

- L'organització no es fa responsable dels danys que els participants es puguin ocasionar

- En cas de pluja, l'Ajuntament suspendrà l'activitat

Informació relacionada
Dissabte, 29 de setembre de 2012
Setmana de la Mobilitat Sostenible
Dissabte, 22 de setembre de 2012
Setmana de la Mobilitat Sostenible
Llavaneres s'ha adherit, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012, i prepara dues activitats per als dissabtes 22 i 29 de setembre
Diputació de Barcelona
^