Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 Festa Major de Sant Andreu 2012
L'obra es representarà els dies 1 i 2 de desembre, per la Festa Major de Sant Andreu 2012

Teatre. Assaig de la Cia InestableLa companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres enllesteix aquests dies la posada en escena de l'obra Culpables, de Jaume Salom. L'estrena està prevista per al proper dissabte 1 de desembre a les 21.30 hores, a la sala polivalent d'El Casal, en el marc de la Festa Major de Sant Andreu 2012. La representació es tornarà a oferir l'endemà diumenge 2 de desembre, a les 18 hores.

Sinopsi

En paraules de l'autor, Jaume Salom, "Culpables és una obra policíaca, d'intriga, de misteri. Com totes les obres d'aquesta mena, és com un joc en què l'autor i el públic, encaparrats en una partida mental com els escacs, competeixen per veure qui enganya a qui, i qui és capaç d'endevinar i avançar-se als esdeveniments de la trama. Però l'obra encara va una mica més enllà per donar pas a una reflexió sobre l'autenticitat de la culpa i un esquemàtic estudi psicològic de les persones capaces de cometre un crim”.

L'obra posa en escena una intensa i fosca trama de venjances i mentides. L'amor, la mort i els interessos econòmics són els tres eixos narratius. Tot s'hi val per aconseguir un fi? Quins són els límits? Un detectiu estirarà del fil per tractar d'esbrinar la veritat. Ho aconseguirà?

 

Repartiment

Companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres

Directors:
Domènec Canal i Rosa López

Actors:
Minerva López
Rosa Martín
Gerard Albert
Jordi Ortiz
Jordi Roldós

 


Foto: Actors de la companyia en l'assaig de dilluns 12 de novembre, a la nit. Tona Devesa