Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 Festa Major de Sant Andreu 2012
El Museu-Arxiu recorda en una exposició com era l'escola de Llavaneres des del segle XVII i fins a finals de la dictadura

Fotografia de l'exposició "Tornem a l'escola" 

Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu 2012, el Museu-Arxiu convida a visitar fins el 13 de gener una exposició dedicada a recuperar la història de l’ensenyament a la nostra població. Tornem a l’escola és una descoberta per als joves d’un estil i un model d’escola antics i un retrobament amb els anys d’infantesa, per als més grans.

S'hi mostren documents, fotografies, llibres, llibretes i altre material escolar cedit, en la seva major part, pels propis veïns de Llavaneres. Els documents més antics localitzats pel Museu, segons explica el director, Lluís Albertí, daten de començaments del segle XVII. La història de l'ensenyament recollit en aquesta exposició arriba fins als anys setanta.

Estrena del documental "Tornem a l'escola"

Per recollir els testimonis d'alguns llavanerencs que van viure l'escola en aquells anys, el Museu-Arxiu ha elaborat també un documental a través del qual podrem acabar d'entendre i descobrir com era anar a escola aleshores.

L'exposició es va inaugurar divendres 30 de novembre, Sant Andreu, a les 19.30 hores, i es podrà visitar fins el 13 de gener.

El cartell

Cartell: "Tornem a l'escola"

Cartell: "Tornem a l'escola"

Fitxer: Poster_tornem_a_l_escola.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.43 MB