Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 Festa Major de Sant Andreu 2012
Llavaneres obre divendres 30, diada de Sant Andreu, un llarg cap de setmana amb activitats per a tots els públics

Dibuix de Manuel Cuyàs, any 1950El cap de setmana central de la Festa Major de Sant Andreu 2012 es viurà aquest cap de setmana, a partir de divendres 30 de novembre, diada del patró, fins diumenge 2 de desembre, amb propostes per a tots els públics. Preneu-ne nota!

No hi faltarà la felicitació als Andreus i les Andrees, que aquest any es trasllada a Can Caralt, coincidint amb la inauguració de l'exposició Tornem a l'escola, ni l’espectacle amb xocolatada popular per als més petits, que es farà divendres a la tarda a El Casal. Com sempre, a més, una de les cites més multitudinàries serà, diumenge al matí, la cercavila de gegants, un clàssic ineludible d’aquestes dates.

Pel que fa als esports, aquests dies se celebrarà el Torneig de Golf, el campionat d'escacs, l’exhibició d’arts marcials i l’espectacular Tres Hores de Resistència de Ciclomotors.

Cita especial mereix l’estrena de la companyia Inestable d’El Casal de Llavaneres, que representarà una obra d’intriga i misteri, Culpables, dissabte 1 a la nit i diumenge 2 a la tarda.

 

Aquí podeu consultar el detall del programa de la Festa Major de Sant Andreu 2012.