Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2012 Festa Major de Sant Andreu 2012
Marc Sala s'endú el segon premi i Emma Agustí, el tercer

Guanyadors del concurs de dibuix i escultura

El pintor mataroní Joan Poch és el guanyador del 1r Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. El segon premi va recaure en l’escultor d’Argentona Marc Sala, i l’artista llavanerenca Emma Agustí es va endur el tercer premi. Els autors podran exposar en una col∙lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu, i el guanyador tindrà dret a una exposició individual el 2014.

Concurs guanyadorsEl veredicte del jurat, format per Josep Maria Cadena, Pere Pascual i Tomàs Safont-Tria, es va fer públic l’1 de desembre, a la tarda, en el marc de la Festa Major de Sant Andreu. L’obra guanyadora és una pintura en tècnica mixta sobre paper titulada Tao, l’obra classificada en segona posició és una escultura en acer oxidat titulada Bestiola i la tercera obra premiada és una instal·lació formada per tres peces: dues escultures de ferro i una pintura en tècnica mixta sobre paper, titulada Convivència.

Amb aquesta iniciativa, el Museu Arxiu ha volgut recuperar una antiga tradició dels anys 50 a Llavaneres. El balanç és positiu perquè el nivell de les obres presentades, segons va assegurar el crític d’art i membre del jurat Pere Pascual, ha estat molt alt. En total, s’hi van presentar 34 obres. Els premis els va lliurar el regidor de Cultura de Llavaneres, Lluís Nogueras, acompanyat del director del Museu, Lluís Albertí, i d'altres membres de l'Organisme Autònom del Museu Arxiu.