Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals Exposicions temporals Museu-Arxiu
El Museu-Arxiu obre l'any amb l'obra pictòrica de Josep Serra i Llimona

Josep Serra i Llimona

El Museu-Arxiu de Llavaneres convida a descobrir l'obra del pintor català Josep Serra i Llimona en una exposició que s'obre aquest divendres 15 de febrer, i que s'inaugurarà el proper divendres 22 (Can Caralt, 19:30 hores), amb la presència de l'artista i d'altres personalitats del panorama cultural català. L'exposició es podà visitar fins el 10 de març a Can Caralt.

A partir de divendres 15 de febrer, es podrà visita a Can Caralt una exposició dedicada a Josep Serra i Llimona (l'Ametlla del Vallès, 1937), un pintor paisatgista, dibuixant i gravador català, que va ser Creu de Sant Jordi l'any 2012.

Serra va compaginar la carrera de Dret amb l'aprenentatge de l'art de la mà de Ramon Rogent; estudis que va complementar amb una estada a París, on es va formar a l'Académie de la Grande Chaumière. L'autor exposa sovint a la Sala Parés de Barcelona, la qual li va dedicar l'exposició del seu 75è aniversari el 2012.

La mostra obrirà les portes del 15 de febrer al 10 de març, i la presentació oficial, que comptarà amb l'autor i altres personalitats, es farà el 22 de febrer, a les 19.30 hores a Can Caralt.

Josep Serra i Llimona    Obra de Josep Serra i Llimona