Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Casal de Joves

La Regidoria de Joventut està elaborant un pla de treball per dinamitzar i dotar de continguts l'activitat del Casal de Joves. L'objectiu és oferir cursos, conferències i serveis que facin més interessant i més profitosa l'estada dels joves en aquest equipament. A més d'un centre de reunió, el Casal té vocació de ser un espai de difusió d'informació i de suport didàctic.

Casal de Joves

Conferències
En primer lloc i en col·laboració amb la Regidoria d’Ensenyament, pròximament s’oferiran dues conferències sobre usos d’internet i xarxes socials, el proper 25 d'abril (20 hores), i sobre autoestima i adolescència, en aquest cas adreçat als pares i mares, el 22 de maig.

Cursets d'un dia
En segon lloc, hi ha una àmplia oferta de tallers, d’un dia de durada, que s’oferiran entre els mesos d’abril i juliol, i que tractaran temàtiques diverses: cuina, manualitat, disseny, ocupació...

Tallers
L’oferta d’activitat continua amb una tercera proposta: són els tallers temàtics. En aquest cas, s’ofereix: curs de batuka –dissabte, de 16 a 18h, que està en marxa des de finals de 2012, però que continua obert-, curs de guitarra –dijous de 17 a 18 h-, i tarda de cinema social –últim dissabte de cada mes.

En el cas del curs de guitarra, les classes comencen el proper dijous 11 d'abril. El taller tindrà una durada de 20 hores. Per participar-hi, cal inscripció prèvia al Casal de Joves. El número de places és limitat.

El cicle de cinema social es posa en marxa el proper dissabte 27 d'abril. Les sessions es faran mensualment, l'últim dissabte de cada mes, a les 18 hores, al Casal de Joves. De moment, ja hi ha tres títols: XXY, el 27 d'abril, Ben X, el 25 de maig, i Juno, el 29 de juny.

Suport laboral i d'estudi
Finalment, el Casal de Joves ajuda els joves en l’estudi i en la recerca d’ocupació; posa a l’abast dels usuaris dos serveis: diàriament, de suport a l’estudi, i cada dimecres, per ajudar a trobar feina.