Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2013 Festa Major de la Minerva 2013
La companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres presenta els dies 13 i 14 de juliol "El retaule del flautista"

El retaule del flautistaLa Inestable d'El Casal estrena el proper dissabte 13 de juliol, a les 22 hores, al parc de Ca l'Alfaro, una producció de teatre musical que pujarà a l'escenari una seixantena d'actors i actrius. L'obra es tornarà a interpretar diumenge 14, a les 20.30 hores. Dues úniques funcions, no us les perdeu!

La companyia Inestable d’El Casal de Llavaneres treballa intensament des de fa mesos en la preparació de l’estrena d’aquest estiu. Es tracta d'El retaule del flautista, una obra  que combina el teatre i el gènere del musical. Es representarà, en el marc de la Festa Major de la Minerva, dissabte 13 de juliol, a la nit (22 h), i diumenge 14 de juliol, al vespre (20,30 h), al parc de Ca l'Alfaro. L'entrada és gratuïta.

El retaule del flautista

Una seixantena d'actors, actrius i ballarins

A l’escenari, pujarà una seixantena d'actors, actrius, músics i ballarins locals, sota la direcció de Jordi Roldós i Manel Llobet. De la direcció musical se n'encarrega José Antonio Cabo, director de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres, i compten, a més, amb el suport per a la direcció coreogràfica de Núria i Xavi, professors de ball del Casal de la Gent Gran. El retaule del flautista és una farsa que parteix del conte clàssic del flautista d'Hamelín i que denuncia la situació política del tardofranquisme.  Aquesta obra tancarà la 16a Mostra de Teatre Dani Tapias.