X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.09.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Apostant per la formació: inscripcions obertes!
Els ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç impulsen un cicle per a la formació i l'ocupació, el Forma't

El Forma't es posarà en marxa al mes d’octubre i s’allargarà fins el desembre. S’oferiran onze sessions matinals (10 hores) i una de tarda (19 hores) dedicades a les noves tecnologies, la motivació per a la recerca de feina i la creació d’empreses i els recursos humans. És una proposta de les regidories de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

Logo Forma'tLes conferències s'impartiran a la Biblioteca de Llavaneres, al Centre Cívic el Gorg de Sant Vicenç i a l'Espai Jove de Sant Vicenç. Aquí podeu consultar el programa amb totes les propostes.

Clicant aquí, us podreu inscriure a les sessions que s'impartiran a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. Són set conferències, que començaran a les 10 del matí. Per a inscripcions a les sessions que s'oferiran a Sant Vicenç, empleneu aquest formulari.

Curs de primers auxilis

D'altra banda, l'Ajuntament de Llavaneres disposa de places per oferir als veïns en un curs que organitza el consistori de Sant Vicenç i que porta per títol: Millora de les capacitats físiques i primers auxilis per a persones dependents. Actualització 20/9: Les places ja estan assignades.

Diputació de Barcelona
^