Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2013 Festa Major de Sant Andreu 2013
Concert de música clàssica, activitats infantils, teatre, felicitació dels Andreus i les Andrees, cercavila de gegants i activitats esportives: un cap de setmana farcit de propostes
La Festa Major de Sant Andreu proposa 17 activitats per a aquest cap de setmana, pensant en tots els públics. Preneu-ne nota!

Teatre a càrrec de la Inestable. L'estrena és avui dijous 28 de novembre, i s'oferiran altres tres representacions: divendres i dissabte al vespre, i diumenge a la tarda. A la platea, tot un clàssic rus: L'oncle Vània. Us recordem que cal recollir prèviament l'entrada per Secretaria d'El Casal perquè l'aforament és limitat i que coincidint amb les quatre representacions es fa recapta d'aliments a benefici de Càritas.

Exposició de pessebre. Al Museu-Arxiu, el visitant s'ambientarà de ple en el Nadal, amb l'exposició de pessebres dedicada a Domènec Talarn, que s'inaugura divendres 29 al vespre.

Activitats infantils i gegants. Dissabte dia 30 al matí, al parc de Ca l'Alfaro hi haurà ludoteca infantil, amb castells inflables perquè la canalla s'ho passi d'allò més bé. A la tarda, a El Casal, s'oferirà un espectacle d'animació i la tradicional xocolatada popular. El matí de diumenge també està dedicat als més petits de casa. Els gegants de Llavaneres acompanyats d'altres famílies geganteres sortiran a passejar pels carrers del poble.

Missa i felicitació dels Andreu i les Andrees. Dissabte dia 30, diada de Sant Andreu, no hi faltaran dos dels clàssics de la festa major de tardor: l'eucaristia al temple parroquial i l'acte de felicitació als Andreus i les Andrees, tot seguit a la sala de plens.

Concert de Sant Andreu. Camerart, Orquestra del Maresme, oferirà dissabte a les sis de la tarda el concert de la festa major, a l'església parroquial. Preu: 5 €

Nit de Por. Al Casal de Joves torna la nit de por i ho fa amb moltes sorpreses. A partir de les 8 del vespre, dissabte dia 30. Inscriu-te ja! Preu: 2 €

Esports: escacs, tennis taula, golf i motos. Els amants d'aquests esports tenen una cita també per Sant Andreu 2013. Dissabte al matí, torneig de golf, tennis taula a l'institut i ràpides d'escacs a la Biblioteca. I diumenge al matí, 3 hores de resistència de ciclomotors sota el pont de l'autopista i simultània d'escacs al Casal de la Gent Gran.