X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.12.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El "Forma't" es tanca amb molta participació i ganes de continuar
A les sis sessions que s'han impartit a Llavaneres, hi han assistit 124 persones

Sessió de coaching del "Forma't"

El cicle per a la formació i l'ocupació Forma't impulsat pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt s'ha acomiadat aquesta setmana i la valoració és tan positiva que la proposta tindrà continuïtat. En total s'han ofert onze sessions i la participació ha estat notable. Pel que fa als sis tallers que s'han impartit a Llavaneres, hi han assistit 124 persones: 46 treballadors en actiu o empresaris i 78 persones en situació d'atur però amb iniciativa i ganes d'emprendre. Les sessions han estat autèntiques sessions de treball, amb una durada d'entre dues i quatre hores. El cicle es va tancar dimarts amb una xerrada molt interessant sobre coaching. Al gener, la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme anunciarà la data per a una nova trobada que serveixi per començar a programar el Forma't 2014.

Fruit de la primera trobada a la Biblioteca de Llavaneres, a càrrec de la consultora estratègica Míriam Cerdan, es va crear un grup d'emprenedors a Linkedin -tal com vam recollir en el web municipal- i els seus integrants tenen ganes de prendre part de noves sessions de formació. L'objectiu és mantenir les sinèrgies que s'han generat entre uns i altres i treballar per buscar espais de treball conjunts. És per aquest motiu que la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Llavaneres s'ha compromès a estudiar la viabilitat de programar un Forma't per al 2014. En aquesta segona edició, el cicle incidiria en els temes que més interessen als assistents, segons les enquestes que han emplenat durant les sessions.

La darrera proposta: motivació, clau de l'èxit

La darrera sessió del Forma't, a càrrec de Pilar López, de Coaching Inspiracional, va encoratjar els assistents per a què descobreixin quina és la seva missió i va defensar que la motivació personal és la clau de l'èxit. La xerrada es va impartir dimarts 17 de desembre, a les 10 del matí, a la Biblioteca de Llavaneres i va tornar a omplir la sala d'actes. En una sessió molt didàctica i molt interessant, la ponent, que és consultora de desenvolupament personal, coach i formadora i Instructora de técniques de motivació d'alt impacte, va defensar que cal que enfoquem la nostra atenció en allò que realment volem, en el present, i no en el allò que hem deixat enrere.

Altres consells dels quals van prendre bona nota els assistents són que cal allunyar-se de les influències negatives que ens separen dels nostres somnis, que cal trencar amb les creences que ens limiten i, sobretot, no jutjar perquè aporta negativitat. "Apropa't a les persones que et motiven, que són les teves fans i són positives", va recomanar la coach, que va acabar la sessió amb un consell per tenir molt en compte: "L'èxit deixa empremtes... Segueix-les.”

Diputació de Barcelona
^