Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2014 Només conduien un camió

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol manifestar tot el suport al llavanerenc Xavier Mora Busquets i al canetenc Jordi Bañeres Solaz, detinguts a França en el rally Dakar, i sumar-se a la campanya de defensa de la seva innocència que estan portant a terme les seves famílies. El consistori confia que la justícia resoldrà el cas amb tota la celeritat que sigui possible per tal que els dos maresmencs puguin tornar ben aviat a casa.

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha fet arribar una carta al jutge que instrueix el cas, a petició de la família, manifestant la confiança i donant fe de l'honorabilitat de Xavier Mora, que és lampista del poble, esportista amateur i una persona molt estimada a Llavaneres.

Així mateix, l'Ajuntament es fa ressò del manifest que les famílies de Xavi Mora i de Jordi Bañeres han fet públic a les xarxes socials, i a través del qual s'anuncia una convocatòria pública per aquest dijous 27 de febrer, a les 20 hores, a la plaça de la Vila de Llavaneres. La notícia de la seva detenció ha causat una autèntica commoció en els dos municipis, com ho demostra l'enorme suport popular que està aconseguint la campanya que clama per la seva innocència.


Per contactar-hi

Facebook
Només Conduïen un Camió del Dakar

Twitter
@NomesCamioDakar

Mail
nomesconduienuncamiodeldakar@gmail.com

El manifest

Comunicat de les famílies de Xavier Mora i Jordi Bañeres