Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2014 Només conduien un camió
Centenars de persones s'apleguen a Llavaneres, en la tercera concentració ciutadana, per reclamar d'una vegada per totes l'alliberament de Xavi Mora i Jordi Bañeres

Concentració per demanar l'alliberament de Xavi Mora i Jordi Bañeres

Una rierada de gent, fermament convençuda de la innocència de Xavi Mora i Jordi Bañeres, es va tornar a aplegar ahir, dijous 13 de març, en la tercera concentració ciutadana per reclamar a la justícia francesa que els alliberi. La plaça de la Vila de Llavaneres va quedar petita, de nou. Dijous de la setmana que ve, si no han tornat a casa, la concentració es repetirà a Canet.

Concentració per demanar l'alliberament de Xavi Mora i Jordi BañeresEl campió del Dakar 2014 en cotxes, Nani Roma, va adreçar-se ahir als assistents a la concentració per defensar la innocència dels dos detinguts. A hores d'ara, ja fa tres setmanes que Xavi Mora i Jordi Bañeres van ser detinguts i les famílies encara no hi han pogut tenir cap contacte directe.

La multitud assistent a la concentració, que de nou es va tornar a fer molt present a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, van cridar en silenci, després que Nani Roma engegués i donés gas a la moto de Xavi Mora. 3 minuts de silenci per demostrar al món que la seva gent creu en ells, perquè només conduïen un camió. A la trobada no hi va faltar tampoc, com fins ara, el pilot canetenc Joan Pedrero i la pilot Rosa Romero, la dona de Nani Roma.

El portaveu de les famílies, Albert Roura, va agrair als assistents la seva presència ahir a la plaça de la Vila i també va donar les gràcies per les 10.355 firmes recollides aquests darrers dies. Juntament amb imatges de les concentracions, les firmes viatjaran fins a França per demostrar al jutge que instrueix el cas que Xavi Mora i Jordi Bañeres són innocents.


Manifest

Manifest 13 de març