Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2014 El Tricentenari, a Llavaneres
Es projectaran els divendres del mes de maig, a dos quarts de deu de la nit

El Club de Cultura d'El Casal de Llavaneres organitza un cicle d'audiovisuals dedicats a la Guerra Civil a Catalunya els anys 1936 a 1939. Són quatre documentals, d'Edicions 62, sobre els inicis de la guerra, que podrem veure els divendres del mes de maig, a dos quarts de deu de la nit, a la sala de lectura d'El Casal.

La primera projecció, que es presentarà divendres 2 de maig, se centra en els inicis d'una revolta que acabaria a la guerra civil. El segon documental es projectarà divendres 9 de maig. El cicle es completarà amb altres dues projeccions, els divendres 16 i 23 de maig.

Paral·lelament, la Secció Sènior d'El Casal ha preparat un seguit d´activitats complementàries. Es tracta de tres sortides culturals: al nord de la Jonquera, a Barcelona i a les Terres de l´Ebre.

El cicle s'inclou en el programa que El Casal està preparant per commemorar a Llavaneres el Tricentenari del 1714. Més endavant es programarà un segon cicle d´audiovisuals, en aquest cas centrat en els anys de la guerra. El tercer i últim cicle parlarà de l'Exili.