Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Culturals 2014 17a Mostra de Teatre Dani TÓpias
A cÓrrec de la companyia PÓmboliteatre de Matarˇ, a les 18 hores

PÓmboliteatreLa companyia PÓmboliteatre de Matarˇ presenta aquest diumenge 18 de maig, a les 6 de la tarda, l'obra Carregat de romanšos. ╔s un recull de tres contes que, amb mÓscares i titelles, s'adreša a tots els p˙blics. Aquesta Ús la segona proposta de la Mostra de Teatre Dani TÓpias, que va arrencar el passat 3 de maig amb Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt.

Carregat de romanšos Ús una adaptaciˇ burlesca de tres contes populars interpretats per quatre actors que donen vida a un gran nombre de personatges i situacions amb ritme trepidant.

Caracteritzats amb vestuari i mÓscares, els actors es mouen en un escenari inspirat en l’Ŕpoca medieval. Els romanšos sˇn una exposiciˇ fantÓstica dels pecats capitals.

A Guido, un cuiner trapella i afamat, hi trobem referŔncies a la gola i la ira.

La supŔrbia, l’enveja i la vanitat sˇn els motors d’un rei moribund i dels prÝnceps hereus, que fan de les seves per aconseguir el poder.

L’aigua de les set virtuts relata les aventures extraordinÓries d’un pastor molt lleig, enamorat de la noia del mas de la Guimbarda, que per aconseguir la bellesa s’endinsa en un camÝ iniciÓtic poblat de personatges ben peculiars.

L’espectacle Carregats de romanšos va dirigit al p˙blic familiar, ja que si bÚ el fil argumental mantÚ l’interŔs d’un p˙blic adult, l’adaptaciˇ humorÝstica, la fa igualment apropiada per als gustos dels mÚs petits.