X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.07.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Un estiu de "Música al jardí"
El cicle inclou tres concerts a càrrec de grups locals i una sessió de karaoke, els divendres 11 i 25 de juliol i 1 i 8 d'agost, a partir de les 22 hores als jardins de Can Caralt

Música al jardíLa Regidoria de Cultura i Festes ofereix de l'11 de juliol al 8 d'agost el cicle Música al jardí, que oferirà quatre vetllades musicals aquest estiu a Llavaneres. Tres a càrrec de grups locals i una sessió de karaoke oberta a tothom. Serà sempre en divendres, els dies 11 i 25 de juliol i 1 i 8 d'agost, a partir de les 22 hores, a Can Caralt. Hi haurà servei de bar i l'entrada serà gratuïta.

Aquest és el calendari:

Muzykantov
11 de juliol, 22 h

Formació integrada per la llavanerenca Jana Calderer. Són tres músics que versionen temes actuals amb caixó acústic, guitarra espanyola i veus.


Karaoke
25 de juliol, 22 h


Barbuts Jazz Band
1 d'agost, 22 h

Formació integrada per músics del poble, que versiona clàssics del jazz. La banda compta amb Jordi Ortiz, piano; Dioni Jiménez, guitarra; Quico Ujaque, baix; Ricard López, bateria; Joan Mora i Xavier Tarruella, saxos, Cristòfol Sánchez, clarinet i Mercè Romagosa, veu.


Ultraído

8 d'agost, 22 h

La banda de pop-rock Ultraido, que lidera el llavanerenc Cristian Ochoa, presentarà el seu segon disc, Espacio, Tiempo y compás en concert acústic.

Música al jardí 2014: el cartell!
Música al jardí 2014: el cartell!
Informació relacionada
Divendres, 8 d'agost de 2014
Divendres, 1 d'agost de 2014
Divendres, 25 de juliol de 2014
Divendres, 11 de juliol de 2014
Amb el grup de versions Muzykantov: piano, guitarra i caixó
Diputació de Barcelona
^