Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2014 Festa Major de la Minerva 2014
Del 18 al 21 de juliol, Llavaneres viurà amb intensitat la seva Festa Major d'estiu

Festa Major de la Minerva 2014

La Festa Major de la Minerva 2014 ja és aquí i de divendres 18 a dilluns 21 de juliol, festa local, convida a tot un seguit de propostes que es faran possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i entitats locals. Aquí podeu escoltar l'especial del 15 Dies de Ràdio Llavaneres dedicat a la Minerva 2014.

Arriben quatre dies de balls, concerts, animació infantil, activitats esportives, correfoc, festival jove, trobada de gegants i, és clar, havaneres, rom cremat i focs artificials a la platja. Tampoc no hi faltarà la fira d'atraccions, que ja s'instal·la a l'esplanada del passeig de Jaume Brutau.

Una de les novetats és que el castell de focs torna a programar-se la nit de diumenge 20 de juliol i que dilluns 21, festa local, el concert de tarda i el ball anirà a càrrec, de nou, de la Maravella. També destaca la presentació, dissabte 19 de juliol, al vespre, de la bèstia de foc d´Els Banyuts de Llavaneres. Entre les primeres propostes, hi arriba la Festa de l'Energia Sostenible, divendres a la tarda, i el Festival de les Llums, la nit del 18.

Podeu consultar tots els actes d'aquest llarg cap de setmana festiu -dilluns 21 de juliol és festa local-, en el programa de la Festa Major de la Minerva 2014, que s'ha editat gràcies a la col·laboració d'empreses i comerços locals.