Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals Exposicions temporals Museu-Arxiu
La mostra s'inaugura divendres 5 de setembre, a les 19.30 hores

El Museu-Arxiu de Llavaneres prepara la mostra dedicada a Joan Vila i Pujol (Joan d’Ivori), que servirà per obrir amb tots els honors el curs d’exposicions de Can Caralt. La inauguració es farà divendres 5 de setembre, a les 19.30 hores, i serà ben especial perquè coincideix amb el desè aniversari de la inauguració del museu a l’edifici de Can Caralt.

Joan d'Ivori
Joan d'Ivori
L’exposició dedicada a Joan d’Ivori es podrà visitar fins el 12 d’octubre. D’Ivori va cultivar la pintura i va dissenyar vitralls però la seva passió, la va concentrar en la il•lustració del llibre i de la revista. Ho podrem comprovar en aquest final d’estiu a Can Caralt, gràcies a la inestimable col•laboració de la família de l’artista.

Just ara fa un any, el Museu de Llavaneres va exhibir l’obra d’un dels fills de Joan d’Ivori: Jordi Vila Rufas (Barcelona 1924-2011), un dels retaulistes catalans més destacats del segle XX. L’altre fill és el també dibuixant Francesc Vila Rufas (Cesc).

10 anys de Can Caralt

Aquest 2014 es compleixen 10 anys de la inauguració del Museu-Arxiu a Can Caralt. Una dècada imprescindible per a l’equipament, que s’ha convertit en un lloc de referència especialment per als artistes de la comarca. L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol fer públic l’agraïment i el reconeixement a la direcció del Museu i a l’equip de col·laboradors, sense els quals res no hauria estat possible.

Més informació

Cartell de l'exposició de Joan Vila d'Ivori

Cartell de l'exposició de Joan Vila d'Ivori

Fitxer: Cartell_Joan_Vila_d_Ivori_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 351.58 kB

Catàleg de l'exposició de Joan Vila d'Ivori

Catàleg de l'exposició de Joan Vila d'Ivori

Fitxer: Cataleg_Joan_Vila_D_Ivori.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 40
Mida: 4.43 MB