Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals Exposicions temporals Museu-Arxiu
L'exposició es pot visitar a Can Caralt fins al 15 de febrer

Concha IbáñezEl Museu-Arxiu de Llavaneres presentarà al gener una exposició de gravats i pintures de Concha Ibáñez. Nascuda a Canet de Mar el 1926, l'artista ha viscut des de ben jove a Barcelona on va estudiar pintura amb el pintor Josep Oriol Baqué Mercader, i posteriorment pintura, gravat i dibuix a l'Escola de la Llotja amb artistes com el pintor Francesc Labarta, freqüentant els ambients de l'època al Cercle Artístic de Sant Lluc. Sempre, però, ha tingut una gran relació amb el Maresme. L'exposició s'inaugura el 16 de gener i es podrà visitar fins al 15 de febrer.

Dedicada al paisatgisme, ha pintat terres de diverses comarques de Catalunya, de Castella, d'Andalusia, de les Balears i les Canàries, de Venècia, de Grècia i del Magreb, de Cuba i de Nova York.

La seva obra té un estil propi. En paraules del periodista i crític Josep Maria Cadena: "Concha Ibáñez és una paisatgista perquè desitja entendre el món en el seu conjunt. Podria representar altres aspectes de la vida col·lectiva, però en la seva visió anímica de diversos paisatges aconsegueix expressar la seva voluntat solidària. Observa, sent i sintetitza al màxim perquè la força de la bellesa obri camins que portin al concepte de concòrdia".

Més informació

Díptic

Díptic

Fitxer: Diptic_Concha_Ibanez_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 288.22 kB

Cartell

Cartell

Fitxer: Cartell_Concha_Ibanez_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 232.26 kB