X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.11.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vols anar de públic a la Marató?
L'Ajuntament organitza una sortida als estudis de Sant Joan Despí per assistir-hi en directe, tot el matí del diumenge 16 de desembre
Logo Marató de TV3La Regidoria de Joventut organitzarà una sortida en autocar als estudis de Televisió de Catalunya per assistir com a públic, en directe, al programa d'aquest 16 de desembre de la Marató de TV3. Cal inscriure's a Ca l'Alfaro. L'Ajuntament paga l'auxtobús i la recaptació de 3€ per persona es destinarà a la Marató.

Inscripcions:

Al Punt Jove. Ca l'Alfaro
A partir del 23 de novembre
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h; i dimecres i divendres, de 17 a 20 h.

Places limitades (55 passatgers)

Llavaneres amb la Marató de TV3

La col·laboració d'aquest any de Llavaneres amb la Marató es farà gràcies a la implicació de diverses entitats de la vila, en col·laboració amb l'Ajuntament. Us avancem el que, el proper 16 de desembre, podrem fer a Llavaneres per solidaritzar-nos amb els malalts cardiovasculars, tema central de l'edició d'aquest any.

Hi col·laboren l'Escola de Música Municipal, amb el Concert de Nadal; la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil, amb una activitat infantil; i l'Escola de Dansa Merche Rams i Gym Llavaneres, amb una exhibició. A més, podrem confeccionar un mural solidari amb monedes d'1 euro. Per part de l'Ajuntament, la feina de coordinació de tots els actes és a càrrec de les regidories de Cultura i Festes, i de Joventut.


Més informació de la Marató de TV3

Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2007
A càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música
Diumenge, 16 de desembre de 2007
"La lluna, la pruna", amb Mercè Framis
Diumenge, 16 de desembre de 2007
Sortida als estudis de Sant Joan Despí
Dissabte, 15 de desembre de 2007
A càrrec dels alumnes de Gym Llavaneres i de l'Escola de dansa Merche Rams
Aquest cap de setmana hi ha vàries propostes per recollir fons i destinar-los a la investigació contra les malalties cardiovasculars
Diputació de Barcelona
^