Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 16a Festa del Pèsol

Pèsol garrofal Festa del Pèsol Pèsols de Llavaneres. Horta Pera

Llavaneres es prepara per a un cap de setmana molt intens: aquest divendres 17 d’abril arrenca la 16a Festa del Pèsol i ho fa al matí amb un taller de cuina al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, coincidint amb el mercat setmanal... No us en perdeu detall!

Actualització 15/4: Les inscripcions al sopar del pèsol estan tancades. El número d’inscrits és de 157 persones i s’ha decidit tancar, no per aforament de la sala, sinó perquè es tracta d’un menú molt laboriós.

--------------------------------------------------------------------------

Seran tres dies farcits de propostes. El programa d’activitats recull activitats que són un clàssic i també novetats. A més, se’n recuperen d’altres com ara el concurs gastronòmic.

Els dos moments més destacats de la festa seran el sopar de divendres a la nit, que aquest any serveix el restaurant Vil·la Minerva, i la degustació popular de diumenge al matí, que canvia de format.

Repassem l’agenda:

Divendres 17 d’abril: hi haurà taller de cuina al matí, presentació del llibre de Mercè Armengol a Can Caralt i sopar del pèsol, en el decurs del qual es lliurarà el distintiu del Pèsol d’Or.

Dissabte 18 d’abril, al parc de Ca l’Alfaro. Fira del pèsol garrofal, l’hora del conte i jocs per a la canalla, tast popular de vins, concurs gastronòmic de pèsol i també lliurament dels guardons de la Mostra Literària local.

Diumenge 19 d’abril, al parc de Ca l’Alfaro. Fira del pèsol garrofal, ral•li fotogràfic de la Festa del Pèsol, espectacle infantil amb les Bruixes de Burriac i degustació popular de pèsol garrofal.