X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Del 3 a l'11 de juny, torna el Poesia i +
Per segon any consecutiu, compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt

Joan Miquel Oliver, Maria del Mar Bonet, Maria Cabrera, Carles Rebassa i Maria Rodés són els primers artistes confirmats del Festival Poesia i +, que organitza la Fundació Palau i Fabre de Caldes d'Estrac del 3 a l'11 de juliol i que, per segon any, compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

Poesia i +La Fundació Palau de Caldes d'Estrac presenta la desena edició del festival Poesia i+, que des del 2006 porta al públic maresmenc propostes que des de la poesia s'acosten a altres disciplines artístiques. El festival tindrà lloc del 3 a l'11 de juliol i ocuparà principalment el pati de la Fundació i el parc de Can Muntanyà, que ofereix un marc incomparable, amb vistes a Caldes d'Estrac i al mar Mediterrani.
 
Com a novetat aquest any el festival s'ampliarà a altres espais de la zona i consolida l'aliança amb els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.
 
Com en els últims dos anys, el festival tindrà l'accent en la programació musica l i busca presentar en un espai íntim i singular propostes molt diverses que tenen en comú la poesia i l'esperit d'investigació que sempre va caracteritzar el poeta Josep Palau i Fabre, impulsor del festival.
 
El festival segueix apostant per una programació gratuïta, que tindrà lloc tots els dies del festival al Pati de la Fundació Palau, amb poetes de renom i algunes de les noves veus més destacades.

Informació relacionada
Dimecres, 8 de juliol de 2015
Festival Poesia i + a Llavaneres
Tindrà lloc del 3 a l'11 de juliol
El concert tindrà lloc el proper dimecres 8 de juliol, al vespre, i l'entrada és gratuïta
Diputació de Barcelona
^