Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2015 Festa Major de Sant Andreu 2015
  • 22è Torneig de Golf Sant Andreu, modalitat stableford: cal fer inscripció prèvia, del 17 al 26 de novembre, a l´OAC de l´Ajuntament, de dilluns a divendres, de 10h a 14h, i dimarts, de 16h a 20h, i formalitzar la inscripció al Club de Golf Llavaneres fins els 26 de novembre inclòs. Enguany, les inscripcions són limitades. Trobareu la butlleta d'inscripció a l'Ajuntament i al web  municipal: www.ajllavaneres.cat. Cal estar empadronat a Llavaneres.

Preu: socis (20€) / no socis (45€)

  • 1r Concurs de percussió LLAVATRAKA: 1r Concurs de percussió LLAVATRAKA: començarà a 2/4 de 5 de la tarda amb dues cercaviles que sortiran de manera simultània:     

    A. Jardins de Can Matas – pg de la Mare de Déu de Lourdes – pg de Joaquim Matas – carrer de Munt – plaça de la Vila – pg de la Mare de Montserrat – parc de Ca l’Alfaro     

    B. Pg de Jaume Brutau – pg d’en Llull – av de Pau Casals – carrer de Catà – carrer de Joaquim Vives  – pg de les Monges - pg de la Mare de Montserrat – parc de Ca l’Alfaro

Recorregut

  • Teatre: El florido pensil, basada en el llibre escrit el 1994 per Andrés Sopeña Monsalve, professor de Dret de la Universitat de Granada. L´obra és un reflex, en clau d´humor, de l´educació de vàries generacions d´espanyols entre les dècades dels quaranta als setanta.

La Inestable d'El Casal presenta la seva posada en escena d´aquesta recreació del sistema educatiu de la postguerra espanyola, identificat amb la ideologia nacional catòlica del primer franquisme, i una metodologia tradicional basada en el dogmatisme, la imposició de la autoritat mitjançant la disciplina i l´adquisició rutinària dels coneixements per memorització, sense permetre la més mínima possibilitat de qüestionament ni crítica, i sense que la comprensió d´allò que s´ha après importi de veritat.

Amb direcció de Lurdes Saavedra, l'obra compta amb la col·laboració de l'Associació d´exalumnes, exprofessors i professors de l´Institut Llavaneres


L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix a totes les entitats, associacions i particulars la col•laboració i participació en els actes de la Festa Major de Sant Andreu.

LA REGIDORIA DE CULTURA I FESTES ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR AQUEST PROGRAMA SI HI HA CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS QUE HO EXIGEIXEN.