X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.12.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Música i animació per dinamitzar la campanya de Nadal 2008 a Llavaneres
La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme engega tot un seguit d'activitats als carrers del poble per fer costat al comerç local
Animació de Nadal 2007. Campanya comercial

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme engega tot un seguit d'activitats als carrers del poble per fer costat al comerç local. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'ambient nadalenc ja es respira des de fa dies als carrers de Llavaneres, des de l'encesa de l'enllumenat de Nadal i d'activitats com la fira de Santa Llúcia, el concert de l'Escola Municipal de Música o la cantada de nadales de les escoles del poble. Ara per amenitzar els dies centrals de la campanya de Nadal, la Regidoria de Promoció Econòmica té tot un seguit de propostes de dinamització: música i espectacles teatrals de carrer.

Les fotos (27/12/07)

Animació de Nadal 2007. Campanya comercial Animació de Nadal 2007. Campanya comercial

La proposta

L'ambientació musical per tot el municipi serà un dels ingredients principals d'aquesta campanya de Nadal. Hi haurà música als carrers de Munt i Joaquim Matas, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i al de Jaume Brutau i a la plaça de la Vila. A més, s'han previst tot un seguit d'activitats d'animació.

Els dies 21 i 22 de desembre, d'11.00 a 13.00 hores i de 17.30 a 19.30 hores, al carrer de Munt, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, al de Jaume Brutau, a l'avinguda de Catalunya i a la plaça de la Vila, els veïns podran gaudir d'un show en directe. Una proposta ben atractiva, amb sorpreses: des d'un grup de clown que buscarà desesperadament el Pare Noël per demanar-li els regals per a la Nit de Nadal fins a una família que no té on passar el dia de Nadal ni tampoc regals, que voldrà passar les festes a casa de la gent que trobi pel carrer.

Postal de NadalA partir de divendres 21 a la tarda i també els dies 22 i 24 de desembre de 2007, d'11.00 a 13.00 i de 17.30 a 19.30 hores, a Llavaneres gaudirem de la visita del Pare Noël, que es passejarà pels carrers comercials del poble, per saludar grans i petits.

Els espectacles al carrer tornaran els dies 27, 28 i 29 de desembre, també en horari de matí i tarda. En aquest cas, serà el torn dels espectacles de malabars, teatre i dansa al carrer, tot passat pel filtre de l'humor i del Nadal. La posada en escena dels grups d'animació tornarà a canviar per estrenar l'any 2008, en el compte enrere per a la diada de Reis. Els dies 2, 3 i 4 gener, a la tarda, i dissabte 5, al matí, dos personatges sortits del pessebre es passejaran pels carrers comercials de Llavaneres i provocaran tota mena de reaccions entre la gent.

Les accions de la UBS

Tot plegat, són propostes de la  Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme per fer costat als botiguers de la vila, ara que s'acosta una campanya comercial tan important com és el Nadal. Aquestes activitats, com destaca la Regidoria, complementen les que ja té en marxa la Unió de Botiguers i Serveis (UBS) de Llavaneres entre les botigues associades: des de la col·locació d'un arbre de Nadal a les portes de les botigues fins a la distribució de butlletes de participació en sorteigs de regals. L'objectiu comú és dinamitzar tot el comerç de la vila.

Informació relacionada
Dissabte, 5 de gener de 2008
Dilluns, 31 de desembre de 2007
Sopar, cava, raïm de la sort, cotilló i ball
Dilluns, 31 de desembre de 2007
Diumenge, 30 de desembre de 2007
Dijous, 27 de desembre de 2007
Festival infantil i juvenil
Dissabte, 22 de desembre de 2007
A càrrec de la Companyia Inestable
Torna una nova edició del Festival infantil i juvenil JOKS, del 27 de desembre al 5 de gener
La tradicional cantada de nadales ha omplert aquest matí l'envelat de Jaume Brutau
Hi han passat més de 2.000 visitants per comprar tota mena de productes de temporada i participar de les activitats per a grans i petits. L'àlbum de fotos !
Diputació de Barcelona
^