Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2015 Festa Major de Sant Andreu 2015
Doble representació: dissabte a les 22 h i diumenge a les 19 h

La companyia Inestable d'El Casal presenta aquest cap de setmana El florido pensil. L'obra, basada en el llibre d'Andrés Sopeña Monsalve del 1994, és un reflex, en clau d'humor, de l'educació de vàries generacions d'espanyols entre les dècades dels quaranta als setanta. Hi haurà doble sessió, dissabte a les deu de la nit i diumenge a les set de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal. L'entrada és gratuïta.

TeatreLa Inestable d'El Casal presenta la seva posada en escena d´aquesta recreació del sistema educatiu de la postguerra espanyola, identificat amb la ideologia nacional catòlica del primer franquisme, i una metodologia tradicional basada en el dogmatisme, la imposició de la autoritat mitjançant la disciplina i l´adquisició rutinària dels coneixements per memorització, sense permetre la més mínima possibilitat de qüestionament ni crítica, i sense que la comprensió d´allò que s´ha après importi de veritat.

Amb direcció de Lurdes Saavedra, l'obra compta amb la col·laboració de l'Associació d´exalumnes, exprofessors i professors de l´Institut Llavaneres.

L'estrena s'inclou en el programa de la Festa Major de Sant Andreu i del 50è aniversari de l'Institut.