Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Festes 2015 Festa Major de Sant Andreu 2015
Doble representaciˇ: dissabte a les 22 h i diumenge a les 19 h

La companyia Inestable d'El Casal presenta aquest cap de setmana El florido pensil. L'obra, basada en el llibre d'AndrÚs Sope˝a Monsalve del 1994, Ús un reflex, en clau d'humor, de l'educaciˇ de vÓries generacions d'espanyols entre les dŔcades dels quaranta als setanta. Hi haurÓ doble sessiˇ, dissabte a les deu de la nit i diumenge a les set de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal. L'entrada Ús gratu´ta.

TeatreLa Inestable d'El Casal presenta la seva posada en escena d´aquesta recreació del sistema educatiu de la postguerra espanyola, identificat amb la ideologia nacional catòlica del primer franquisme, i una metodologia tradicional basada en el dogmatisme, la imposició de la autoritat mitjançant la disciplina i l´adquisició rutinària dels coneixements per memorització, sense permetre la més mínima possibilitat de qüestionament ni crítica, i sense que la comprensió d´allò que s´ha après importi de veritat.

Amb direcció de Lurdes Saavedra, l'obra compta amb la col·laboració de l'Associació d´exalumnes, exprofessors i professors de l´Institut Llavaneres.

L'estrena s'inclou en el programa de la Festa Major de Sant Andreu i del 50è aniversari de l'Institut.