Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2015 Nadal 2015
Els comerciants també preparen accions de dinamització

Llavaneres escalfa motors per la seva fira de Nadal. Arriba aquest cap de setmana i s’instal·larà dissabte tot el dia i diumenge al matí, a la plaça de la Vila, per oferir tot tipus de productes nadalencs. Entre les parades locals cal destacar que hi haurà venta de ponsèties dels alumnes de l’Institut per recaptar fons pel viatge de fi de curs i que se servirà xocolata desfeta per part del Cau l’Esclat. Es podran comprar també torrons de Can Jaume, arbres de Nadal, les galetes Natalienes, roba, bijuteria o decoració, entre d'altres.

Ponsèties al carrer de MuntLa fira de Nadal coincideix també amb una campanya de dinamització comercial al carrer de Munt. La tarda de dissabte es farà festa al carrer amb activitats que conviden, sobretot, als més petits de la casa. Entre altres, s´espera l´arribada del mateix Pare Noel, que arribarà en un descapotable i acompanyat de ballarines de l´escola de Ball Merche Rams. Tothom qui vulgui podrà explicar-li com s´ha portat al llarg de l´any i deixar-li la seva carta.

Ponsèties al carrer

A més de la festa d'aquest dissabte, els comerciants del carrer de Munt han guarnit aquesta setmana amb ponsèties tota la via comercial. Una iniciativa que la Regidoria de Promoció Econòmica vol felicitar i que també s'ha extès a la zona comercial del passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

Aquestes accions de dinamització comercial s'afegeixen a la portada a terme per part de la Regidoria, que ha editat un catàleg de Nadal 100% llavanerenc.