Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis Centrals Economia Oficina d'Atenciķ al Ciutadā Catāleg de trāmits Padrķ d'habitants
  • Donar-se d'alta en el padró d'habitants del municipi de Sant Andreu de Llavaneres per tenir accés als serveis municipals i per demanar documents oficials (DNI, passaport i altres).

    Els estrangers estan obligats a comunicar la sortida del país i informar de la seva destinació quan deixen de residir al territori espanyol per tal de procedir a tramitar la seva baixa al padró municipal.

    Normativa

  • COM INICIAR LA GESTIĶ

    Per ser atès presencialment, cal demanar cita prèvia aquí. S'haurà de presentar la documentació que es relaciona a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), plaça de la Vila.

    Per ser atès telemàticament, amb una instància genèrica. A la instància, cal especificar el municipi d'empadronament anterior i la titulació acadèmica.

  • CITA PRČVIA

    Demaneu-la aquí.

  • DOCUMENTACIĶ A APORTAR

    Documentaciķ personal:
    1. DNI, NIE o Passaport vigent de totes les persones que s’han d’empadronar, inclosos els menors d'edat


    2. En el cas de menors d’edat sense document: certificat literal de naixement, o llibre de família incloses les pāgines dels progenitors

    En el cas de menors d’edat que s’empadronen amb un sol progenitor caldrā presentar autoritzaciķ expressa i consentiment d’ambdōs progenitors indicant l’adreįa explícita de l’empadronament del menor, així com el DNI o document identificatiu de tots dos progenitors.

    En el cas de disposar de guarda i custōdia exclusiva caldrā presentar la Resoluciķ Judicial juntament amb una declaraciķ responsable conforme aquesta es ferma i vigent.

    Per guarda i custōdia compartida, quan aquesta no especifiqui el domicili d’empadronament, caldrā presentar la Resoluciķ Judicial així com també autoritzaciķ d’ambdos progenitors indicant l’adreįa explícita de l’empadronament del menor, adjuntant el DNI o document identificatiu de tots dos progenitors.


    Documentaciķ de l'habitatge:
    3. Escriptura de propietat o cōpia simple i rebut de l’IBI on aparegui la Ref. Cadastral de l’habitatge

    4. Contracte de lloguer original degudament signat per ambdues parts. En el cas de tenir més de 3 mesos caldrā justificar l’últim rebut de lloguer pagat

    5. En el cas de que les persones que solˇliciten empadronar-se no siguin les titulars de l’habitatge d’on es volen empadronar, caldrā aportar una autoritzaciķ del propietari més cōpia del seu DNI. Per titulars que sķn arredantaris: autoritzaciķ, DNI i últim rebut pagat del lloguer.

  • QUI HO POT DEMANAR
    Propietari o propietāria, llogater o llogatera d'un habitatge o persona autoritzada per aquest/a.
  • COST
    Gratuīt
  • RESPONSABLE DEL TRĀMIT

    Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)
    Plaça de la Vila, 1
    08392 Sant Andreu de Llavaneres
    937023600
    ajuntament@ajllavaneres.cat