X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El cicle Forma't compleix deu anys
Us presentem les propostes del primer semestre de la desena edició del cicle de les 3 Viles per la formació i l'ocupació

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt tenen a punt la desena edició del cicle de formació Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: continuen havent propostes telemàtiques però reprenem el format presencial per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors. De nou, les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa destinada a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial que ara més que mai s'ha de reforçar per sortir de la crisi. Són més de trenta propostes, la majoria gratuïtes, i les inscripcions ja estan obertes. Cliqueu aquí per sol·licitar plaça per a les activitats programades des de Llavaneres. De moment, us presentem les activitats del primer semestre de l'any.

Logo FORMA'T 10 anys 

Llavaneres i Sant Vicenç impulsen una nova edició del Forma't, una proposta de formació ja consolidada a les 3 Viles. Aquesta nova edició del cicle de formació inclou sessions pensades per a tots els col·lectius.

El Forma't 2022 es posa en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà la desena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en les darreres edicions ha estat un èxit. A Llavaneres s'ofereixen una vintena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. Les inscripcions estan obertes: cal emplenar aquest formulari.

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

 • Competències digitals
 • Xarxes socials 
 • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
 • Orientació i creixement personal
 • Idiomes
 • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

Trobareu el formulari d'inscripció a les propostes que organitza l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en el següent enllaç.

Propostes formatives del 1r semestre

MARÇ 2021

Llavaneres

ABRIL 2021

Llavaneres

 • 'Descobreix i dissenya amb Canva' (1 h).  Sessió el dia 22 d'abril de 18 a 19 h, presencial. A càrrec de les tècniques del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Taller adreçat a joves.
 • 'Què és i com m'inscric a la Brigada Jove? (1h)'. Sessió el dia 22 d'abril de 19 a 20 h, presencial. A càrrec de les tècniques del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Taller adreçat a joves.
 • 'Dissenya el teu CV amb Canva' (2 h).  Sessió el dia 27 d'abril de 17 a 19 h, en línia. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. 

Sant Vicenç

 • 'Curs d'arboricultura i esporga' (24 h).  Sessions del dia 11 al 14 d'abril de 8 a 14 h, presencial. A càrrec de Formació Forestal. Formació adreçada a joves.
 • 'Anglès: Curs intensiu de preparació a l'exàmen de certificació First Certificate' (24 h). Sessions dilluns, dimecres i divendres, del dia 27 d'abril a l'1 de juny en horari de 17 a 18.30 h, en línia. A càrrec de The English Academy.

MAIG 2021

Llavaneres

Sant Vicenç

JUNY 2021

Llavaneres

 • 'Dissenya el teu CV amb Canva' (2 h).  Sessió el dia 15 de juny de 17 a 19 h, en línia. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. 
 • 'Com ser seleccionat a Infojobs! (70% d'efectivitat)' (5 h). Sessions els dies 28 i 30 de juny de 17 a 19.30 h, en línia. A càrrec de Francesc Gelida. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • 'Introducció a l'ús professional de les Xarxes Socials'. Dates pendents de confirmació, en modalitat mixta.

Sant Vicenç

 • 'Preparació Actic nivell 2 mitjà' (25h).  Sessions els dimarts i dijous des del 31 de maig al 30 de juny de 16 a 19 h, en línia. A càrrec de Fabra Formació. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • 'Anglès: gestió comercial' (15 h). Sessions dilluns, dimecres i divendres, del dia 1 de juny al 22 de juny en horari de 10 a 11.30 h, en línia. A càrrec de The English Academy.

JULIOL 2021

Llavaneres

 • 'Taller de Mindfulness i gestió de la por'. 6 de juliol de 18 a 21 h, presencial. A càrrec d'Instituto esMindfulness.

Sant Vicenç

Informació relacionada
Dilluns, 9 de maig de 2022 (*fins a l'11-5-2022)
Eines per la recerca de feina
Dimecres, 27 d'abril de 2022
Divendres, 22 d'abril de 2022
Són nou propostes i s'adrecen a perfils diferents
Són tres propostes i s'adrecen a perfils diferents
Dimarts, 29 de març de 2022
Prepara't per l'Actic Bàsic
El Forma't 2022 comença amb una proposta gratuïta i presencial per preparar els alumnes per a la prova de coneixements tecnològics, la certificació ACTIC Bàsic
Us presentem les propostes formatives del primer semestre de l'any
Diputació de Barcelona
^