Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 12.03.2019
Formularis
Trobada de la Puntaire 2019: inscripcions obertes!
Se celebrarà diumenge 14 de juliol al parc de Ca l'Alfaro, de 10 a 14 hores

Puntaires 2017

L'Ajuntament informa que el formulari d’inscripció s'ha d'omplir abans del 21 de juny, a les 14 hores.

Les puntaires tenen una nova cita a Sant Andreu de Llavaneres per demostrar la seva tècnica en aquest art tèxtil. Totes aquelles persones i entitats interessades a participar en la 27a Trobada de la Puntaire poden omplir el formulari d’inscripció abans del divendres 21 de juny. També s’hi poden inscriure per e-mail a cultura@ajllavaneres.cat o per telèfon, trucant als números 93 702 36 00 / 93 702 36 44 en horari de matí. Les places són limitades a 350 puntaires

A més, el consistori informa que Llavaneres disposa de dues línies de bus que uneixen el centre amb l'estació. Totes aquelles persones, entitats o associacions que es vulguin desplaçar al municipi en transport públic ho poden posar en coneixement de l'Ajuntament, que els farà arribar un bitllet d'anada i tornada des de l'estació fins al centre de la vila.

  • La línia C22 cobreix el recorregut Llavaneres centre – estació (i viceversa). 
  • La línia C20 cobreix la línia Mataró – Llavaneres – St. Vicenç de Montalt (i viceversa).

Podeu descarregar els horaris del bus clicant aquest enllaç.

*
*
*
*
*
*
Exposició / venda material
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^