X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 24.03.2022
Formularis
Busquem voluntaris per ajudar l'Adall

L'Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres (Adall) i la Regidoria de Salut Pública fan una crida per localitzar persones que vulguin col·laborar amb la cura de les colònies de gats de carrer del municipi i també com a mainaders de cadells acabats de néixer. Si hi esteu interessats i teniu disponibilitat, empleneu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

*
*
*
*
*Quina tasca voldries portar a terme?
*De quin barri ets?
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^