X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis
Formularis
Consulta sobre la tarifació social de la quota de la llar d'infants municipal
Si teniu algun dubte o voleu fer una consulta en relació a aquesta qüestió, ompliu aquest formulari

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres aplicarà en la quota de l'escolarització del curs 2023-2024 de les llars d'infants municipals les bonificacions resultants de l'estudi de cada sol·licitud.

Amb aquest qüestionari, la Regidoria d'Educació vol resoldre aquells dubtes que puguin sorgir en cada cas particular. Agraïm la vostra participació. 

*
*
*
*Està matriculat en la
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Regidoria d'Educació
Plaça de la Vila, 1
Telèfon 937 023 600

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació relacionada
Dilluns, 26 de juny de 2023 (*fins al 10-7-2023)
Les peticions per al curs 2023-2024 s'han de tramitar, preferentment en línia, entre el 26 de juny i el 10 de juliol de 2023
La sol·licitud per al curs 2023-2024 s'ha de tramitar, preferentment en línia, entre el 26 de juny i el 10 de juliol de 2023
Diputació de Barcelona
^