Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aina Lafuente aconsegueix l'or a la Copa d'Europa
La llavanerenca va aconseguir-lo després de quedar en primera posició a la competició disputada a Itŕlia

La patinadora llavanerenca, Aina Lafuente Graupera, ha aconseguit tancar la temporada amb uns bons resultats. El passat 24 i 25 de setembre, Lafuente va disputar la Copa d'Europa a la localitat de Roana (Itŕlia) i va endur-se la primera posició en la categoria lliure de Cadet Femení de patinatge artístic.

Amb aquesta primera posició, la jove esportista va rebre l'or a la Copa d'Europa, un guardó pel qual portava temps entrenant. Lafuente va aconseguir plaça per disputar la Copa d'Europa després d'obtenir la 4a posició en la classificació general del Campionat d'Espanya.
Des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres li desitgem molta sort i l'encoratgem a seguir entrenant i perseguint els seus somnis com fins ara.