X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Formularis
Pressupost Participatiu 2022-2023: Recollida de propostes
Feu-nos arribar les vostres propostes per donar ús als 100.000 euros del capítol d'inversions de l'Ajuntament de Llavaneres de l'any 2023

Podeu presentar-hi fins a 5 propostes emplenant aquest formulari. Teniu temps fins al 2 d'octubre. L'únic requeriment és estar empadronat a Llavaneres i haver complert 16 anys abans del 20 de juliol de 2022.

Consulteu les bases del procés participatiu abans de fer-ho.

Cliqueu per veure l'ajuda *Identificació (DNI, Passaport) ( - - )
Part 1. Dades personals

*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Part 2. Presentació d'idees

NÚMERO 1
*
*
Categoria
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
NÚMERO 2
Categoria
NÚMERO 3
Categoria
Cliqueu per veure l'ajuda 
NÚMERO 4
Categoria
Cliqueu per veure l'ajuda 
NÚMERO 5
Categoria
Cliqueu per veure l'ajuda 

Les vostres dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer 'Participació Ciutadana' de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres amb domicili a Plaça de la Vila, 1, 08392 Sant Andreu de Llavaneres, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i persones interessades a participar més activament en els actes, òrgans i processos de participació promoguts per l'Ajuntament. Aquestes dades no seran cedides a cap altre organisme ni entitat. La persona afectada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'Ajuntament indicant en el seu títol: 'Tutela de drets LOPD'.

^