X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Últims dies per cončixer l'obra de Joan Barbarŕ
La mostra es pot visitar fins al 20 de setembre al Museu de Llavaneres

El Museu de Llavaneres torna a estar en marxa després de les vacances d'gost i fins al 20 de setembre presenta una exposició de pintura i escultura de Joan Barbarà (Barcelona 1927-2013). Consulteu aquí el díptic de l'exposició.

Amb aquesta mostra, el Museu recorda la figura cabdal en el món artístic de Joan Barbarà, un artista total que es va desenvolupar amb excel·lència pel camp de la pintura, dibuix, bibliofília i calcografia, on va aconseguir la categoria de mestre gravador.

Joan Barbarà presenta una obra profunda, de sensibilitat extrema, que denota els seus grans coneixements tècnics al servei d´una intensa creativitat. Coneixedor de l'estil clàssic ha anat evolucionant cap a un estil personal propi. Les textures de les seves obres aconseguides amb la pintura, el gravat, la fusta o el collage combinats entre si creen l'atmòsfera de les seves respostes plàstiques amb una delicada bellesa.

És evident la influència de les avantguardes sempre però amb una forta base d'ofici i una gran independència estètica, on profunditza en la interpretació des de la pròpia experiència creativa. Un artista vertader, autèntic, irònic, bohemi, metòdic i perfeccionista que ha calat profundament, amb tot el reconeixement dins del món professional.

Joan Barbarà

Rètol

Diputació de Barcelona
^