Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 12-09-2021 13:12 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Motos de aigua
Proposta rebuda:
Estimat Alcalde,
Volia posar sobre la taula un tema que ja s'ha mencionat a la bústia de ciutadania i que em sembla un afer important: les molèsties que causen les motos d'aigua del port Balis.
Aquestes motos contaminen el mar, l'aire (a la platja fa molta pudor de gasolina quan les motos estan a l'aigua), i també són una gran molèstia sonora.
Em sembla que, en aquest període on el clima i el respecte de la nostra terra hauria de ser prioritari, s'hauria de començar per actuar a l'escala petita i conscienciar la gent.
No podem deixar que un petit grup de persones que no tenen cap consciència ecològica decideixin en aquest món.
Que podem fer per aturar aquestes motos d'aigua que realment són una aberració ecològica que s'usen per omplir el plaer personal i egoista d'aquesta gent?
Gràcies per la resposta.
Coralie Martin

Resposta: 13-09-2021 10:59 h

Benvolguda,La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:https://ajllavaneres.cat/propostes_rebudesGràcies per utilitzar aquest servei.Molt cordialment,Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Resposta: 14-09-2021 14:44 h

Benvolguda veïna,


La Policia Local de Llavaneres ens informa que s’ha posat en contacte amb vosaltres per tractar de resoldre la incidència que ens heu fet arribar. 


Us compartim l’enllaç a l’enquesta de satisfacció del servei i us demanem que l’empleneu. 


Gràcies per endavant per ajudar-nos a millorar l’atenció ciutadana. 


Atentament, 


Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Diputació de Barcelona
^