X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 24-11-2021 09:11 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Urbanisme
Proposta rebuda:
Bon dia,

Jo, xxx, exposo:
Soc el president de la comunitat de veïns de l'Illa 3 de la zona Blau Balís que compren els carrers Port 2-4 fins al carrer Port 12 i el carrer Cogoll 14 fins al 24.
Donada l'antiguitat de la construcció any 2001, no disposem de la Memòria Tècnica de l'edifici i concretament ens interessa saber si a l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament teniu la Memòria Tècnica de la instal·lació elèctrica de la zona del pàrquing, del carrer Port i del carrer Cogoll, ja que estem interessats a dur a terme un projecte d'instal·lació de carregadors elèctrics pels vehicles i se'ns sol·licita per part de les instal·ladores.
Per aquest motiu, sol·licito que ens feu arribar en el cas que disposeu una còpia de la Memòria Tècnica de la instal·lació elèctrica de l'edifici conegut com a Illa 3 de la zona del Port Balís que compren els carrers Port 2-4 fins al carrer Cogoll 24.

Atentament,

Resposta: 26-11-2021 09:52 h

Benvolgut,

La vostra petició ha estat tramesa a l'ŕrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

https://ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Grŕcies per utilitzar aquest servei.

Molt cordialment,

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Resposta: 26-11-2021 11:54 h

Benvolgut,

Des de serveis tčcnics ens indiquen que aquesta informació l'heu de sol·licitar per instŕncia. Ho podeu fer de manera telemŕtica, accedint a ajllavaneres.cat/tramits.php.

Grŕcies per utilitzar aquest servei.

Molt cordialment,

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^