X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 23-01-2022 14:20 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Queixa sobre mobilitat/circulació
Proposta rebuda:
Bon dia
aquest matí de tornada de l'ermita de S Sebastià on hi havia un aplec ens hem trobat amb un grup de 5 motos que baixaven per a muntanya fins arriar al carrer que està a l'altura del CAP.Alguna altra vegada hem trobat motos amb una conducció molt veloç i seguint les instruccions dels mossos els hem fet una fotografia.Dos d'ells han parat i baixat de la moto i m'han amenaçat que esborrés la foto,hi ha hagut una batussa i he acabat pel terra amb les ulleres i el mòbil trencat. Després han fugit. Hi avia altres persones en cotxe que s'han aturat i ho han presenciat.
Ja sé que no podeu fer gaire contra aquest comportament incívic però al menys en deixo constància perquè segur que no soc l'únic.
La fotografia encara la tinc i l'adjunto. Gràcies

Resposta: 24-01-2022 08:41 h

Benvolgut,

La vostra petició ha estat tramesa a l'ŕrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

La Policia Local es posarŕ en contacte amb vosaltres per comentar la qüestió que ens planteja; donat el carŕcter d'aquesta comunicació, la resposta serŕ privada.

Grŕcies per utilitzar aquest servei.

Molt cordialment,

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^